Shauna Sand ihmetytti rannalla bikineissä – ja korkkareissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-malli Shauna Sand on elävä esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun botox-pistokset ja toistuvat kauneusleikkaukset menevät överiksi. Hän esittelee sulojaan tiuhaan tahtiin esimerkiksi paparazzikuvissa.

41-vuotias povipommi on nyt ikuitettu rannalla Miami Beachilla, jossa hän oli sonnustautunut pieniin turkooseihin bikineihin. Neitokaisen silikonimuodot ja turbohuulet jäivät tällä kertaa kuitenkin toiseksi, sillä ihmisten hämmästys kohdistui lähinnä hänen jalkineisiinsa. Shauna käveli nimittäin hiekkarannalla korkokengissä.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.