Koripallotähden vaimolla Adrienne Williamsilla jäätävät kurvit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkiräppäri Lil Wayne kehuskeli vastikään harrastaneensa seksiä Miami Heat -koripallojoukkueen tähtipelaaja Chris Boshin vaimon kanssa. Nyt 29-vuotiaan pelaajan puoliso Adrienne Williams on bongattu rannalta.

Entinen malli esitteli rantakurvejaan punaisessa bikiniasussa Puerto Ricossa, ja hän onnistui paparazzien otoksissa muistuttamaan etäisesti kurveistaan tunnettua Kim Kardashiania. 27-vuotias Adrienne nähtiin rannalla Jack-poikansa kanssa. Muodokas kaunotar vieraili saarella seurapiirikaunotar Amber Ridingerin häissä, joissa nähtiin muitakin julkkiksia, kuten Eva Longoria ja Khloe Kardashian.

Viime viikolla Boshien kotiin tunkeutui varkaita, jotka veivät 340.000 dollarin arvosta perheen koruja. Pariskunta oli tuolloin poissa kotoa juhlimassa Chrisin syntymäpäiviä. Poliisi tutkii parhaillaan asiaa. Chris Bosh meni vuonna 2011 naimisiin Adrienne Williamsin kanssa. Nainen synnytti viime vuonna parin ensimmäisen lapsen, Jackson-vauvan.