Viidakon tähtöset -juontaja Ali Jahangiri: Näin tehtävät eroavat aikaisemmasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viidakon tähtöset -realitysarja alkaa 11. huhtikuuta Subilla, ja ohjelman juontaja Ali Jahangirin mukaan tuotantokausi aikoo päihittää ensimmäisen dramaattisuudessaan. Jahangiri kuvaili Staralle vauhdikkaasti ohjelman kuvauksisa.

– Katsojille voin luvata, että kilpailut ovat nyt huomattavasti haastavampia ja äklömpiä. Ötököitä, syömistehtäviä ja ryömimistehtäviä – kuitenkin sillä asenteella, että tehdään viihdettä. Jos olette nähneet niitä mainoksia, niin meillä on tällä kertaa yhdeksän naista ja Niko.

Thaimaan viidakossa seikkailevat muun muassa Anna Strömberg, Leina Ogihara, Minna Sara, Susanna Indrén ja Katri Sorsa. Aikaisemmasta poiketen seikkailuohjelmassa nähdään tällä kertaa myös mieskilpailija, Big Brother -ohjelmastakin tuttu Niko Saarinen.

– Olin tosi iloinen, että Niko lähti sarjaan mukaan. Siinä vaiheessa, kun sain tietää ketkä siinä on mukana, mulle tuli sellainen fiilis, että Niko tulee olemaan yksi kantavista voimista tässä kilpailussa. Ja itse asiassa niin kävi. Siellä oli monta erinomaista ihmistä, ja Niko oli yksi heidän joukossaan, Ali kertoi.