Ali Jahangiri Viidakon tähtösistä: ”Niko ei ollut yksi tytöistä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viidakon tähtöset -realitysarja alkaa 11. huhtikuuta Subilla. Stara tapasi Tampereella järjestetyn stand up -tapahtuman yhteydessä ohjelman juontaja Ali Jahangirin, joka paljasti hieman yksityiskohtia kuvausten kulissien takaa.

Omassa julkkisblogissaan itseään realitysarjan kiintiöhomoksi tituleerannut Niko Saarinen, eli BB-Niko, muistetaan muun muassa Big Brother -ohjelmasta ja television chat-juontajana. Ottaako Niko paikkansa kukkona kanalaumassa, vai muuntautuuko mies ”yhdeksi tytöistä”?

– Räiskyvyyttä siellä porukassa on aika paljon. Ei mulla itselleni tullut sellaista oloa, että Niko olisi ollut yksi tytöistä. Niko oli Niko. Meillä oli yhdeksän viidakon tähtöstä ja Niko. Se oli kyllä hauskaa, Ali Jahangiri kertoi Staralle.