Kiukuttelevan taaperon kuvista nettihitti: ”Yksivuotiaan elämää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pienet lapset tunnetaan siitä, että mitä yksinkertaisimmatkin asiat voivat saada heidät hermostumaan ja sitä kautta myös itkemään. Nyt eräs perheenisä on laittanut verkkoon kuvia kiukuttelevasta pojastaan.

Greg Pembroke julkaisi Tumblr-palvelun blogissaan kuvia, joissa hän esittelee uskomattomista syistä itkeskelevää Charlie-poikaansa. Yksivuotiaan taaperon kiukkukuvat ovat nousseet verkossa nettisensaatioksi.

Tenava vuodattaa kyyneliä otoksissa muun muassa siksi, että isä ei antanut hänen syödä mutaa tai juoda kylpyvettä. Lapsi oli myös pettynyt siitä, ettei hän saanut avata hotellihuoneen ovea ja juosta alasti Times Squarella. Pelkkä jääkaapin oven sulkeminen aiheutti lapsessa kiukkureaktion.