Kylie Jenneristä tulossa Kim Kardashianin manttelinperijätär

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner nähtiin äskettäin muokatussa nettikuvassa, jossa hänen kasvoistaan oli tehty lihavan näköiset. Syypää Twitter-pilaan oli neitokaisen Kendall-isosisko, joka päätti vitsailla sisarensa kustannuksella.

Nyt 15-vuotias Kylie Jenner nähdään tuoreimmassa Instagram-kuvassaan varsin eri näköisenä. Tummakutrinen teini on ikuistettu värikkäässä bikiniasussa perheen uima-altaalla. Hän onkin yllättävän kurvikas ja muistuttaa hieman isosiskoaan Kimiä, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti julkkismaailman kurvikuningattarena.

Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.