Miranda Kerrin viimeiset Victorian enkeli -kuvat?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerrin kerrottiin vastikään saaneen potkut Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkelin tehtävistä. Syyksi on aprikoitu neidon vaikeaa mainetta, pidättyneisyyttä ja myös sitä, ettei mallin tyyli ole tarpeeksi myyvä kaupallisiin mainoksiin.

Nyt 29-vuotias Miranda poseeraa Victoria’s Secret -merkin alusvaatteissa. Mallikaunotar nähdään pirteissä pitsialusvaatteissa – kenties viimeisissä kyseisen brändin kuvissa. Olivat kuvat viimeiset tai eivät, ne kuitenkin tuovat esille Kerrin vahvuudet mallina. Täydellisen timmi kroppa, luonnollinen kauneus ja viehkeä olemus ovat nuoren naisen valtit.

Erään teorian mukaan Miranda Kerrin ja Victoria’s Secretin ero ei johdu naisen käytöksestä. Osa muotialan henkilöistä pitää sitä sopimuksellisena asiana. Alusvaatebrändin markkinointijohtaja Ed Razek kumosi taannoin väitteet totaalisesta välirikosta kertomalla, että Victoria’s Secret aikoo jatkossakin työskennellä Miranda Kerrin kanssa.