Shauna Sand skeittasi korkokengillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand kuuluu niin sanottuihin Hollywoodin tusinablondeihin, jotka pyrkivät saamaan median huomiota lähes hinnalla millä hyvänsä. Neito tuntuu käyttävän joka paikassa strippareille ominaisia tolppakorkoja, jotka nähtiin hänellä viimeksi rannalla.

Nyt 41-vuotias povipommi on lähtenyt huimien korkokenkiensä kanssa uhkarohkeaan koitokseen. Shauna nimittäin julkaisi Instagram-blogissaan otoksia, joissa hän skeittailee laudalla tolppakoroissaan. Kuvat tarjoavat myös riettaan näyn, kun Sandin silikonit pursuavat paidan alta esiin.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.