Realitytähden silikonirinnoista tuli katastrofi – tältä näyttävät nykyisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen realitytähti Holly Hagan tunnetaan Suomessakin MTV Finland -kanavan esittämästä Geordie Shore -realityohjelmasta. Neitokaisella on viime vuosina ollut ongelmia silikoni-implanttiensa kanssa, ja nyt hän avautui asiasta Now-lehdelle.

Haganin mukaan hänen laihdutuksensa päättyi jokin aika sitten pelottavaan lopputulokseen. 21-vuotiaan kaunottaren silikoni-implantit kääntyivät ympäri, kun sitä ympäröivä rasvakudos väheni. Lopulta Holly päätyi tilanteeseen, jossa hänellä oli omien sanojensa mukaan 90-vuotiaan mummon rinnat.

– Muistan, kun olin suihkussa ja implantti alkoi liikkua löysän ihon vuoksi. Se oli pelottavaa. Minulla oli 90-vuotiaan naisen rinnat – olen nähnyt mummoilla paremmat rinnat kuin minulla, kommentoi Holly Hagan lehden haastattelussa.

Nyt puolentoista vuoden takainen katastrofi on korjattu uudella operaatiolla. 32FF-kokoisten implanttien ympäriltä on otettu ylimääräinen iho pois leikkauksella, ja tähden muodot ovat entistä ehommat. Hagan nähtiin viimeksi Sydneyssä Geordie Shore -sarjan kastin kanssa bikinimuotoineen. Hän poseeraa myös Now-lehdessä yläosattomissa.