Jennifer Nicole Lee pelasi rantalentopalloa pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään naisihanne tuntuu muuttuneen yhä timmimpään ja lihaksikkaampaan suuntaan, ja monet kaunottaret treenaavatkin vartalonsa varsin rasvattomaan kuntoon. Hyvä esimerkki tällaisesta neitokaisesta on yhdysvaltalainen fitness-beibe Jennifer Nicole Lee.

Tällä kertaa fitness-alan yrittäjä ja kirjailija on nähty Miami Beachilla rantalentopallon lumoissa. Jennifer pelasi turkoosin ja vihreän sävyisissä minibikineissään rannalla, eikä antanut kuvaavien paparazzien hillitä peli-intoaan. Kun kaunotar riisui t-paitaansa, oli bikinien alta vilahtaa esille liikaakin näkymiä.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.