Leipäpaketista löytyi karmaiseva yllätys – valmistaja epäilee huijaukseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisotsikoihin päätyy ajoittain tuotteita, jotka eivät ole kuluttajien mielestä niin sanottua priimalaatua. Joskus elintarvikepakkauksesta voi esimerkiksi löytyä hyönteisiä. Nyt Reddit-sivuston käyttäjän sukulainen on saanut kokea järkytyksen hetken avatessaan leipäpakettiaan.

Paketista paljastui nimittäin leivän sekaan leivottu käärme. Kyseessä on Teksasin alueella suositun Mrs. Baird’s -leipämerkin tuote.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

– Tätini löysi kokonaisen käärmeen leipäpaketista, luki humanimalcracker-käyttäjän lisäämän kuvan ohessa.

Mrs. Baird’s -brändin edustaja David Margulies kiisti Huffington Post -lehdelle kuvan aitouden. Hän epäilee kyseessä olevan huijausyritys. Miehen mielestä vastaavat kuvat eivät useinkaan ole totta. Hänen mukaansa samanlaisia tapauksia ei ole sattunut koskaan aiemmin 25 vuoden aikana.