Madonna sai porttikiellon Venäjälle? Syynä tuki Pussy Riotille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madonna on viime aikoina tullut tunnetuksi erikoisista tempauksistaan esiintymislavoilla ja julkisuudessa. Laulaja herätti kohua etenkin viimevuotisella MDNA-kiertueellaan raivostuttaen erityisesti Venäjän poliittisen johdon.

Madonna esiintyi kiertueellaan Moskovassa ja Pietarissa, jossa hänen avoin tukensa Putinin hallitusta vastaan kamppailevalle Pussy Riot -yhtyeelle ja homojen oikeuksista puhuminen eivät olleet kaikkien mieleen. Nyt Madonnalta saatetaan evätä pääsy Venäjälle.

Paikallisen kansanedustajan virallisen selityksen mukaan Madonnan viimevuotiset viisumit eivät olisi sallineet hänen esiintyä, eli tehdä töitä, maksusta. Konserttien järjestäjät saattavat joutua maksamaan sakkoja, ja 54-vuotiasta laulajaa saattaa odottaa viisumikielto Venäjälle.

Madonna tervehti taannoin ensimmäisessä Instagram-viestissään fanejaan kusipäinä. Hän julkaisi sivustolla myös otoksia, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta martinilasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.