Wow, Rachel Bilson esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Rachel Bilson tuli alunperin tunnetuksi huippusuositusta O.C.-televisiosarjasta. 31-vuotias näyttelijätär paljasti taannoin joutuneensa lentokenttävirkailijoiden syyniin Los Angelesin lentokentällä, sillä häntä luultiin alaikäiseksi.

Rachel Bilson viettää parhaillaan näyttelijämiehensä Hayden Christensenin kanssa lomaa Barbadoksella. Tähti kuvattiin viettämässä aikaa aurinkoisella rannalla raidallisissa bikineissä. Otoksista ilmenee hyvin miksi timmissä kunnossa olevaa Rachelia saatettaisiin todellakin luulla ikäistään nuoremmaksi.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt seitsemänvuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Rachel Bilson ja Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.