Puumanainen laittoi rintavakonsa tyrkylle – säpinää iltapukuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä-malli Elizabeth Hurley on viime vuosina keskittynyt uransa ohella farmarin elämään. Neitokainen omistaa oman 400 hehtaarin luomutilan, jossa tuotetaan harvinaista rotulihaa Lontoon ravintoloihin ja lähikauppoihin.

Nyt Elizabeth on bongattu New Yorkissa hotellinsa edustalta glamouria hehkuvassa iltapuvussa, joka toi esille näyttelijättären parhaat avut. Lähes viisikymppinen Hurley onnistuu lähes aina näyttämään valokuvissa liki kymmentä vuotta nuoremmalta kaunottarelta. Kimalteleva juhla-asu toi esille muun muassa puumanaisen rintavaon.

47-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.