Ohhoh, Lady Gagalle odottamaton tunnustus – Barack Obama jäi taakse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersuosion saavuttanut poptähti Lady Gaga joutui taannoin selkäleikkaukseen, jonka seurauksena hän joutui käyttämään pyörätuolia ja perumaan keikkoja. Nyt laulajatar on kuitenkin jälleen kävelykunnossa.

27-vuotias poptähti on nyt saanut kunnian päästä toiselle sijalle arvostetun Time-lehden listalla, jossa lukijat valitsivat vuosikymmenen vaikutusvaltaisimmat henkilöt. Lady Gagaa ylemmälle sijalle kohosi ainoastaan burmalainen ihmisoikeustaistelija ja poliitikko Aung San Suu Kyi. Laulajatar voitti äänestyksessä esimerkiksi Barack Obaman ja Harry Potter -kirjailija J.K. Rowlingin.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.