Huippumalli bikineissä – näky pysäyttää miehen kuin miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina maailmalla ovat saavuttaneet suosiota erilaiset mallimaailmaan keskittyvät televisiosarjat, joista eräs on Yhdysvalloissa kuvattu The Face -realitysarja. Ohjelmasta on noussut julkisuuteen myös kilpailija Jocelyn Chew.

Kanadalainen mallikaunotar on nyt esitellyt bikinivartaloaan uusimmissa Instagram-otoksissaan. Jocelyn nähdään kuvissa mustassa bikiniasussa, joka korostaa hänen timmejä kurvejaan.

Kiinalais-islantilais-brittiläiset sukujuuret omaava Jocelyn Chew on aasialaisen näköinen tummahiuksinen mallikaunotar. 20-vuotias neitokainen on tällä erää The Face -realitysarjan tähti ja kilpailee kovasti ohjelman voitosta. Ensimmäiseksi tullut kilpailija pääsee nimittäin ULTA Beauty -kosmetiikkabrändin mainoskasvoksi.