Lisalla on mallimaailman kuuma tulokas – TÄMÄ vartalo huomataan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman huipulle pyrkii alati uusia kykyjä, jotka omaavat toinen toistaan persoonallisemman tyylin. Aerie-alusvaatemerkki palkkasi vastikään Nina Agdalin kuviinsa. Nyt saman merkin kuviin on päässyt myös uudempi tulokas, Lisalla Montenegro.

Ruskeahiuksinen mallikaunotar mainostaa Aerie-brändin alusvaatteita. Lisalla nähdään otoksissa beigen, punaisen ja sinisen eri sävyissä. Upeavartaloinen nuori neito kuuluu tämän hetken kauneimpiin mallitulokkaisiin.

Brasilialainen Lisalla Montenegro on vuonna 1988 syntynyt kaunotar. Neito on esiintynyt muun muassa Nina Ricci, Kenzo, Gottex ja Luca Luca -merkkien näytöksissä. Hänet on nähty myös H&M, Wolford ja UGG Australia -merkkien mainoskampanjoissa. Tällä hetkellä Lisalla on Maybelline-kosmetiikkajätin keulakuva.