Mitä ihmettä taas? Cara poseeraa hämmentävissä nettikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne on yksi saarivaltion seuratuimmista nuousevista tähdistä. Perinteisempien mallikuvien lisäksi Delevingne on nähty myös hänen Instagram-pavelussa jakamissaan, hieman oudommissa kuvissa.

Cara Delevingne on jälleen osoittanut omistavansa erikoisen huumorintajun. 20-vuotias mallikaunotar jakoi Instagramissa kolme kuvaa, joista kahdessa hän poseeraa pöllöjen kanssa. Kuvista ei selviä, ovatko pöllöt hänen lemmikkejään, mutta ainakin ne tuntuvat sopivan hyvin tuuheista kulmakarvoistaan tunnetun Delevingnen seuraan.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.