Nuori mallikaunotar ei povea piilotellut – julkaisi itse herutuskuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

20-vuotias kanadalaismalli Jocelyn Chew ei koskaan nähnyt itseään realitytähtenä, mutta viime aikoina hänet on kuitenkin noteerattu yhdysvaltalaisesta The Face -sarjasta, jonka tuomaristossa vaikuttaa myös mallilegenda Naomi Campbell.

Neitoa pyydettiin mukaan sarjaan hänen ulkomuotonsa vuoksi. Eksoottisen näköinen Jocelyn onkin varsinainen kaunotar, mikä nähdään myös hänen uusista Instagram-kuvistaan. Niissä mallineito esittelee rintavakoaan mustassa topissa.

Kiinalais-islantilais-brittiläiset sukujuuret omaava Jocelyn Chew on aasialaisen näköinen tummahiuksinen mallikaunotar. 20-vuotias neitokainen on tällä erää The Face -realitysarjan tähti ja kilpailee kovasti ohjelman voitosta. Ensimmäiseksi tullut kilpailija pääsee nimittäin ULTA Beauty -kosmetiikkabrändin mainoskasvoksi.