Michael Jacksonin ruumiista löytyi salainen implantti: ”Esti lääkeriippuvuutta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmennyt poplegenda Michael Jacksonista nousee edelleen aika ajoin uusia paljastuksia. Äskettäin viihdetähden kerrottiin valinneen This Is It -kiertueensa kohteeksi Iso-Britannian, koska hän pelkäsi tulevansa ammutuksi Yhdysvalloissa.

Viimeisimmän uutisen mukaan opiaatteihin addiktoitunut poptähti asennutti vielä eläessään itseensä salaisen lääkeimplantin, jolla hän toivoi pääsevänsä eroon lääkeriippuvuudestaan. Narcan-nimistä implanttia määrätään usein heroiini- tai morfiiniaddikteille.

Se vaikuttaa aivojen nautintokeskuksiin ja vähentää huumeiden vaikutuksia tehden niiden ottamisesta turhaa. Implantti löydettiin popin kuninkaan ruumiista heti kuoleman jälkeen, mutta tieto siitä on levinnyt vasta nyt julkisuuteen vastajulkaistujen oikeusasiakirjojen myötä. Niissä on todistusaineistoa Michael Jacksonin aiempien lääkäreiden lausunnoista, uutisoi The Sun -lehti.

Äskettäin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.