Jennifer Nicole Leetä ei uskoisi perheenäidiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään naisihanne tuntuu muuttuneen yhä timmimpään ja lihaksikkaampaan suuntaan, ja monet kaunottaret treenaavatkin vartalonsa varsin rasvattomaan kuntoon. Hyvä esimerkki tällaisesta neitokaisesta on yhdysvaltalainen fitness-beibe Jennifer Nicole Lee.

Tällä kertaa fitness-alan yrittäjä ja kirjailija on kuvattu nautiskelemassa vilvoittavasta uintihetkestä uima-altaalla. Neitokaisen vartalosta ei uskoisi, että hän on kahden lapsen äiti.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.