Michael Jacksonin tytär tahtoo kunnostaa Neverlandin entisajan loistoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Jacksonin vanhin lapsi Paris Jackson on tehnyt jo omaa julkista uraansa. Edesmenneen poptähden tytär haukkui hiljattain teinitähti Justin Bieberiä vastuuttomaksi pojaksi hänen pilvenpolttelunsa takia.

Nyt tyttö tahtoo herättää isänsä erikoisen Neverland Ranch -huvipuiston henkiin. 15-vuotias Jackson-perillinen vieraili Neverlandissa isänsä kuoleman jälkeen ja tyttö kertasi tuntemuksiaan Event-lehdelle.

– Minä vain itkin ja itkin. Siellä on kuitenkin erittäin kaunista ja vallitseva energia on hyvä. Mielestäni paikka pitäisi palauttaa alkuperäiseen loistoonsa. Siellä voisi vierailla vaikkapa lapsia, jotka eivät ole saaneet viettää aitoa lapsuutta, Paris Jackson unelmoi.

Jacksonin tytär paljastaa, että Neverland oli hänen isänsä silmäterä ja sen oli alunperin tarkoitus toimia lastensairaalan kaltaisena puistona. Paris lupaa, että hän kunnostaa Neverlandin kunhan saavuttaa aikuisiän. Uutisoimme tammikuussa myös Lady Gagan rientäneen hankkeeseen mukaan.

Neverland Ranch on Kalifornian Santa Barbarassa sijaitseva, pop-muusikko Michael Jaksonin pitkäaikainen koti. Neverland on kokonaisuudessaan 11 neliökilometrin kokoinen. Paikka on toiminut superjulkkiksen yksityisenä huvipuistona ja eläintarhana, joka on saanut nimensä ikuisen pikkupojan, eli Peter Panin fantasiasaaren mukaan. Jackson menetti tiluksen velkojensa takia vuonna 2008, ja paikan omistaa nykyään sijoitusyhtiö Colony Capital LLC. Ovet ovat olleet tähden kuolemasta asti suljettuna, ja paikka on heinittynyt ja rapistunut pahasti.