Näin Avril Lavigne ja Nickelback-rokkari rakastuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisen Nickelback-yhtyeen keulahahmo Chad Kroeger kihlautui viime vuonna poptähti Avril Lavignen kanssa. Chad kertoo pariskunnan rakastumisen syyksi yhdessä lauletut rakkauslaulut. Avrilin ja Chadin romanssi syttyi, kun he katsoivat laulaessaan toisiaan silmiin.

Chad kertoi Ryan Seacrestille KIIS FM-radiokanavan haastattelussa, että rakkauslaulut kasvattivat romanttisia tunteita ja pariskunta ryhtyi deittailemaan.

Pariskunta on kirjoittanut nyt yhdessä kappaleita ja ovat kuin hyviä ystäviä keskenään, vaikkakin suunnittelevat kuumeisesti häitään. Rakastavaiset tiesivät omien sanojensa mukaan heti, että tulevat viettämään loppuelämänsä yhdessä.

Chad Kroeger avautui jokunen aika sitten myös seksielämänsä saloista, kun rokkari paljasti ettei hänen ja kihlattunsa makuuhuoneleikeistä puutu intohimoa. Chadin mukaan hänen libidonsa on ollut voimakkaampi kuin koskaan.

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen viime vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.