Alicia Keysillä rantamuotoja riittää – pyllisteli estottomasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Alicia Keys pääsi viimeksi otsikoihin muuttamalla perheensä kanssa New Yorkin penthouse-asunnosta New Jerseyn lapsiystävällisempiin maisemiin. Poptähden tavaroiden siirtämiseen tarvittiin nosturia.

Nyt Alicia on lomaillut Bahamasaarilla, jossa hän intoutui keikkailun lisäksi kuntoilemaan. Meikitön tähti innostui hikisen session jälkeen riisuutumaan bikineilleen rannalla. Hän pulahti myös mereen uimaan ja pyllisteli vapautuneesti kameroille kuivaillessaan itseään rannalla. Egypt-poikaa vahti rantahetken ajan laulajan Teresa-äiti.

Amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä, räppäri Swizz Beatsin kanssa.