Amanda Bynes heitettiin ulos kuntosalilta – poltti pilveä pukuhuoneessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Amanda Bynes on herättänyt viime vuosina runsaasti huomiota erikoisella käytöksellä ja tempauksillaan. Näyttelijär esimerkiksi kirjoitti vastikään sosiaaliseen mediaan rivon viestin, jossa hän toivoi muusikko Draken ”murhaavan hänen vaginansa”.

Suorasukaisen julkkiskaunottaren on huhuttu myös käyttävän runsaasti päihteitä. Huhut ovat nyt saaneet lisää tukea, sillä RumorFix-verkkosivuston mukaan Amanda Bynes potkittiin viikonloppuna ulos newyorkilaiselta kuntosalilta. Syynä oli kannabiksen käyttö kuntosalin tiloissa.

Tapauksen paljasti Planet Fitness -salin työntekijä, jonka mukaan tähti jäi kiinni kannabiksen polttamisesta pukuhuoneessa lauantaina 20. huhtikuuta. Ulosheittämisen lisäksi Bynesin jäsenyys kyseisellä kuntosalilla mitätöitiin.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.