Lintu ulosti supermallin kasvoille! Tällaisia kuvia ei usein näe

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tunnetaan riehakkaasta tyylistään, jota neito ilmentää esimerkiksi julkaisemalla aika ajoin outoja kuvia sosiaalisessa mediassa. Viimeksi hän poseerasi pöllöjen kanssa.

Nyt lintuteema jatkuu, sillä tällä kertaa 20-vuotias mallikaunotar on saanut Instagram-otoksissa linnun ulosteet päähänsä. Newyorkilaiset siivekkäät osoittivat brittineidolle kunnon katuasennetta ja antoivat kakan tömähtää suoraan Caran kuulaalle otsalle.

– En voi uskoa, että lintu oikeasti paskoi päähäni! Kirjoitti Cara Delevingne blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.