Jenelle Evans kiinni huumeratsiassa – poliisi julkaisi pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähdet ovat päätyneet toistuvasti otsikoihin kyseenalaisissa merkeissä. Sarjasta julkisuuteen noussut Jenelle Evans on esimerkiksi kärsinyt keskenmenosta ja huumeongelmista, jotka hän myönsi taannoin myös julkisesti.

Nyt Jenelle Evans on jälleen joutunut tekemisiin lain kanssa. Realitytähti pidätettiin heroiinin hallussapidosta ja hänen aviomiehensä Courtland Rogersin pahoinpitelystä. Poliisit pidättivät myös Courtlandin, jota epäillään jälleen vaimonsa pahoinpitelystä. TMZ-verkkosivuston mukaan viranomaiset löysivät aviomihenkin hallusta heroiinia, joita tämän uskotaan aikoneen myydä eteenpäin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Realitytähden äiti Barbara Evans on hänen Jace-poikansa virallinen huoltaja. Jenelle on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia ja julkaisee vaikeista elämäntilanteistaan avoimesti päivityksiä myös sosiaalisessa mediassa.