Jenelle Evans ei halua enää lapsia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans on saavuttanut viime vuosina huomiota jatkuvilla sekoiluillaan. Äskettäin neitokainen tuli raskaaksi aviomiehelleen, Courtland Rogersille, mutta sai keskenmenon. Tällä viikolla hänet pidätettiin huumeratsiassa.

Jenelle Evansin taannoin kärsimä keskenmeno johtui hänen aviomiehensä Courtland Rogersin mukaan huumeiden käytöstä, ja Jenellen kerrotaan jo hakeneen apua ongelmiinsa. Hän on palannut yhteen aviomiehensä kanssa, sillä pari erosi alkuvuodesta. Nyt teiniäiti on kommentoinut Radar Onlinelle keskenmenostaan, että hän ei tässä elämäntilanteessa tahdo lisää lapsia.

Jenelle syö nyt ehkäisypillereitä uudet raskaudet estääkseen. Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia.

Jenellellä itsellään ei ole poikansa huoltajuutta, vaan hänen äitinsä Barbara on määrätty Jace-pojan viralliseksi huoltajaksi. Jenellen lähipiirin mukaan teiniäiti pitää itseään soveliaana vanhemmaksi – kaikesta huolimatta. Hän pyrkii saamaan poikansa huoltajuuden itselleen vielä jonakin päivänä.