Shauna Sand paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand ei kuulu kaikista luonnollisimpiin kauniimman sukupuolen edustajiin. Kauneusleikkauksilla vartaloaan muokannut neito on silti itse varsin tyytyväinen kehoonsa ja esittelee sitä usein sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa 41-vuotias povipommi lähti viettämään päivää huvijahdille poikaystävänsä seurassa. Shauna otti estottomasti aurinkoa neonvihreissä bikineissään, jotka korostivat hänen huimaavaa rusketustaan. Asu toi myös esille julkkistähden parhaimmat avut.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.