Tammerfest julkisti klubiohjelmansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

19. kertaa Tampereella järjestettävä Tammerfest valtaa kaupungin 17. – 20. heinäkuuta. Ratinanniemen ohjelman lisäksi musiikillista iloittelua on tarjolla yli 10 eri klubissa. Nyt festivaali on julkistanut klubiohjelmansa.

Pakkahuoneella nautitaan torstaina ikärajattomasta rap & pop -illasta, kun lavalle astuvat JVG, Tuomas Kauhanen, Majuri ja debyyttialbuminsa tulevana perjantaina julkaiseva Jontte Valosaari. Huumoriyhmä Eläkeläiset viihdyttää Klubin puolella, jonne on torstaina avoinna oma sisäänkäynti ja myynnissä oma lippu.

Perjantaina Pakkahuone ja Klubi ovat yhtä konserttialuetta ja esiintymässä ovat CMX ja The Body. Lauantaina luvassa on elektronisen tanssimusiikin Orkidea & Friends -ilta. Orkidean lisäksi Pakkahuoneen lavalle astuvat Super8 & Tab, Alex Kunnari & Heikki L, HeavyWeight, Orion ja MC Reefer. Klubilla tanssittavat Proteus, Muffler, Milla Lehto ja Rico Tubbs.

Yo-Talon alkuilloissa nähdään suositut Naurunpaikka Goes Tammerfest -stand-up-klubit. Kapellimestarina toimii Arimo Mustonen vaihtuvien stand-up -esiintyjien siivittämänä. Iltakeikoilla esiintyvät Huscy Rescue ja Black Lizard sekä torstain punk-illassa kovassa nosteessa olevat Pää Kii ja Nyrkkitappelu. Ilves Bar & Nightissa yökerhotansseja johtavat reggaeartisti Raappana, Samuli Putro ja Anssi Kela.