Kelly Brookin poikaystävä jäi bussin alle – rajut turmakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook päätti kolmen vuoden mittaisen suhteensa rugbypelaaja Thom Evansiin ja alkoi sittemmin heilastella jälleen vanhaa kultaansa, Danny Cipriania.

Nyt 25-vuotiaan urheilijakomistuksen bileilta päättyi hengenvaaralliseen tilanteeseen. Juomismaratonin päätteeksi Danny Cipriani nimittäin sai täräyksen tiellä ajaneesta bussista. Brittiläisessä Sale Sharks -joukkueessa pelaava rugbytähti juoksi suoraan tielle ja törmäsi kulkuneuvoon.

– Danny viettää yön sairaalassa. Hän kärsii tietenkin kivuista. Hän juoksi tien yli ja arvioi väärin bussin nopeuden, kertoi urheilijan manageri James Williamson The Sun -lehdelle.

Mies ehti nautiskella pelitovereineen alkoholijuomia 16 eri pubissa ennen onnettomuutta. Silminnäkijä twiittasi myöhemmin, että bussin etuikkuna meni yhteentörmäyksen takia kokonaan rikki. Joukkueen pelaajat yrittivät ottaa heti tapauksen jälkeen yhteyttä tyttöystävä Kelly Brookiin.

33-vuotias Kelly Brook seurusteli pitkään rugbypelaaja Thom Evansin kanssa. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja Evansin ensimmäinen. Lopulta pari erosi, ja Kelly alkoi jälleen seurustella eksänsä Danny Ciprianin kanssa.