Danny Cipriani jäi kaatokännissä bussin alle – pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook seurustelee paraikaa rugbytähti Danny Ciprianin kanssa. Kerroimme eilen kuinka 25-vuotias mies joutui juovuspäissään onnettomuuteen. Hän nimittäin juoksi bussin alle Leedsissä pubikierroksen aikana ja päätyi sairaalahoitoon.

Nyt Danny on kuitenkin jo ehtinyt toipua saamastaan tällistä ja pääsi sairaalasta kotiin. Hän muisti tukijoitaan Twitter-palvelussa.

– Kiitos kaikista paranemistoivotuksista, ne merkitsevät minulle paljon. Kylkeni ovat vähän arat. Tuntuu, kuin olisin jäänyt bussin alle… Pääsin pois sairaalasta. Vielä kerran, kiitos viesteistä, kirjoitti Danny Cipriani blogiinsa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mies oli juhlimassa yhdessä Sale Sharks -joukkuetovereidensa kanssa. Joukkueen managerin, James Williamsonin mukaan urheilijatähti ei muista paljon mitään onnettomuusillasta. Hän muistutti antamassaan lausunnossa siitä, kuinka onnekas Cipriani on selvittyään tilanteesta vähin vammoin.

Mies ehti nautiskella pelitovereineen alkoholijuomia 16 eri pubissa ennen onnettomuutta. Silminnäkijä twiittasi myöhemmin, että bussin etuikkuna meni yhteentörmäyksen takia kokonaan rikki. Joukkueen pelaajat yrittivät ottaa heti tapauksen jälkeen yhteyttä tyttöystävä Kelly Brookiin.