Kävipä tuuri! Ipad pelasti miehen kasvot pesäpallon iskulta

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotivideoissa on nähty useasti kuvia urheilukentän laidalla tapahtuneista hassuista onnettomuuksista, joissa joko pallo tai muu peliväline osuu kentän laidalla seuraavan ihmisen päähän tai jopa jalkoväliin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt on julkaistu video siitä kuinka vanhempi mies kuvasi iPadillaan pallopeliä kentän laidalla, kun yhtäkkiä pallo lipsahti lyöjän mailasta katsomoon. Peliä kuvanneen miehen kasvot olisivat saaneet kunnon osuman, ellei tabletti olisi toiminut hänen kilpenään.

Mies kuvasi Daily Mailin mukaan Pohjois-Iowan yliopistojoukkueen softball-peliä, jossa pelivälineenä käytetään normaalipesäpalloa suurempaa palloa. Mies totesi palloiskun jälkeen naurahtaen: ”Oh my”, ja jatkoi kuvaamista.