Jennifer Love Hewittin rintamus yllätti televisiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt tähdittää parhaillaan Yhdysvalloissa nähtävää The Client List -televisiosarjaa. Tähti vitsaili taannoin haluavansa hankkia vakuutukset 34C-kokoisille rinnoillensa, sillä hän uskoo niiden olevan viiden miljoonan dollarin arvoiset.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jennifer Love Hewitt vieraili tällä viikolla Ellen Degeneresin keskusteluohjelmassa. Hän todisti asuvalinnallaan, etteivät väitteet rintojen arvokkuudesta ole aivan tuulesta temmattuja. Näyttelijän iltapuvun vain vähän mielikuvituksen varaa jättävä kaula-aukko herätti niin Ellen Degeneresin kuin vierailevana juontajana olleen Matthew Perrynkin huomion. Asu oli epäilemättä myös useiden katsojien mieleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

34-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi viime keväänä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.