Pomo vaati seksiä Shauna Sandilta – sai haasteen oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand on viime aikoina ollut julkisuudessa esillä lähinnä julkaisemiensa Twitter-kuvien ansiosta. Plastiikkakirurgin pakeilla lukuisia kertoja vieraillut nainen ei kuulu julkkismaailman luonnollisimpiin kaunottariin, mutta hänellä on oma vakiintunut ihailijakuntansa.

41-vuotias povipommi on nyt haastanut entisen pomonsa oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta. Shauna sopi työskentelevänsä juhlien suunnittelijana Sam Magid -nimiselle henkilölle lokakuussa 20.000 dollarin, eli 16.000 euron, kuukausittaisesta summasta.

Mies kuitenkin päätyi yhteisessä tapaamisessa kourimaan Sandsin silikonirintoja ja vaatimaan naiselta seksiä kanssaan. Shauna oli oikeuden asiakirjojen mukaan hyvin järkyttynyt asioiden saamasta käänteestä. Radar Online -sivuston mukaan povipommi vaatii rangaistusta miehelle tämän käytöksestä ja tähden tulonlähteen menettämisestä.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.