Johnny Depp kaipaa exäänsä – osoitti sen näyttävällä tavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin arvostetuimpien tähtien joukkoon lukeutuva näyttelijä Johnny Depp nimesi viime jouluna omistamansa saaren rannan 26-vuotiaan ex-rakkaansa Amber Heardin mukaan. Pariskunnan suhteen kerrottiin kuitenkin päättyneen yllättäen, kun Amber jätti Johnnyn toisen naisen takia.

Johnny Depp ei ole kuitenkaan luovuttanut Amberin suhteen, sillä nyt mies on Us Weekly -lehden mukaan perustanut Bahaman saarelleen myös naisen nimeä kantavan baarin. Baari on toteutettu kopioimalla Rommipäiväkirjat-elokuvan miljöötä. Pariskunta tapasi taannoin kyseisen elokuvan kuvauksissa.

Kyseessä ei suinkaan ole elokuvatähden ensimmäinen baari, sillä yksi hänen luomuksistaan on Los Angelesin Sunset Stripillä sijaitseva Viper Room. Ravintola tuli kuuluisaksi, kun Deppin silloinen yhtiökumppani ja hyvä ystävä River Phoenix kuoli baarin takaoven eteen Halloweenina 1993. Depp omisti ravintolan vuoteen 2004 saakka. Viper Room elää kuitenkin edelleen etenkin paikallisten bändien ja rokkareiden suosittuna soitto- ja ajanviettopaikkana.

Johnny Depp ja hänen entinen pitkäaikainen kumppaninsa Vanessa Paradis tapasivat toisensa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.