Doutzen Kroesilla täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes omistaa erään mallimaailman ihailluimman vartalon ja myös tittelin Victoria’s Secret -brändin enkelinä. Nyt uusimmissa paparazzikuvissa nähdään, millaisen näytöksen viehkeä mallikaunotar saa aikaan kujeellisella tuulella.

28-vuotias Doutzen vietti DJ-aviomiehensä Sunnery Jamesin kanssa aikaa Miamissa South Beachin lämmössä. Pariskunnan lempi leiskuu mitä ilmeisimmin edelleen kuumana, sillä he innostuivat vesileikeistä. Kroes keimaili miehelleen, joka ei pystynyt pitämään käsiään erossa mallivaimosta.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.