Isoisä yritti myydä lapsenlastaan Facebookissa

Digi Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Intia on vastakohtaisuuksien maa, joka jakaa mielipiteet usein syvästä rakkaudesta inhoon. Matkailijat vierailevat vuosi toisensa jälkeen värikkäässä kulttuurikohteessa. Nyt Intiasta on kuitenkin kuulunut kammottavia uutisia.

Erään intialaisen isoisän kerrotaan nimittäin yrittäneen myydä lapsenlastaan Facebook-palvelun kautta. 47-vuotias mies suunnitteli, että kaksi sairaalan työntekijää voisi kidnapata lapsen heti pojan syntymän jälkeen.

Vauva oli määrä myydä paikalliselle bisnesmiehelle, jonka isoisä oli bongannut sosiaalisesta mediasta. Poliisi kuitenkin sai vihiä järkyttävästä juonesta ja pelasti pienokaisen. Lapsi palautettiin Daily Mirror -lehden mukaan onnellisesti äidilleen.

Sieppaamista juonitelleet kolme henkilöä on nyt pidätetty ja heitä syytetään kidnappauksesta. Mikäli isoisä rikoskumppaneineen tuomitaan syylliseksi, he voivat päätyä vankilaan jopa seitsemäksi vuodeksi.