Jennifer Love Hewittille merkittävä televisiopesti? Ainakin muodollisesti pätevä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt kertoi vastikään haluavansa vakuuttaa parhaimmat avunsa, 34C-kokoiset rintansa. Hänen mielestään muodot ovat viiden miljoonan dollarin arvoiset. The Client List -sarjan tähti saattaa saada pian uudenlaisen urahaasteen eteensä.

Hewittiä harkitaan parhaillaan yhdeksi Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomareista. Simon Cowell pitää Jenniferiä hyvänä lisänä hänen ja Demi Lovaton tiimiin.

– Simon on erittäin kiinnostunut Jenniferistä, kertoi sisäpiirin lähde Us Weekly -lehdelle.

Tuomaristosta lähtivät pois Britney Spears ja L.A. Reid. Cowell joutuu täyttämään molempien paikat uusilla tuomarikyvyillä. Hänen tiedetään keskustelleen asiasta useiden julkkisten kanssa. Britannian X Factor -kilpailua tuomaroineen Kelly Rowlandin uskotaan myös olevan eräs vahvimmista ehdokkaista Jenniferin lisäksi.

34-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Harva tietää, että neito on julkaissut myös neljä musiikkialbumia uransa varrella. Tänä vuonna häneltä ilmestyi I’m a Woman -kappaleen coversinkku, jolla hän mainosti The Client List -sarjan toista tuotantokautta.