Michael Jackson kummittelee taas – siskonsa luona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin kuinka plagiointikohujen keskellä tällä hetkellä painiva laulaja-artisti Will.i.am väitti, että edesmennyt popin kuningas Michael Jackson kummittelee hänen kotonaan. Nyt myös Jacksonin sisko LaToya Jackson väittää medialle kokeneensa samanlaisia tuntemuksia.

La Toya asuu veljensä Michael Jacksonin entisessä talossa, jossa on nyt kuultu paljon epämääräisiä ääniä. La Toyan henkivartija kertoi ensimmäisenä asiasta.

– Hän kertoi kuullensa steppitanssin askeleita. Michael steppasi joka sunnuntai kahden tunnin ajan, La Toya kertoo Good Day New York -julkaisulle.

Jacksonin sisko ei ensin uskonut vartijansa puheita, mutta kun he menivät yhdessä talon yläkertaan, kuului sieltä todellakin steppaamisen ääniä. Myös La Toyan koira on haukkunut huonetta kohti jokaisena yönä samaan kellon aikaan. Henkivartija ja vielä vähemmän koira ovat tienneet, että kyseessä on edesmenneen laulajan entinen makuuhuone. La Toya uskoo vahvasti hänen veljensä hengen olevan läsnä.

Niin ikään laulajan uraa luonut La Toya Jackson on perheen viides lapsi ja Michaelin sekä Janetin isosisko. 56-vuotiasta naista on usein arvosteltu hänen erikoisen ulkonäkönsä takia. La Toya on julkaissut yhdeksän studioalbumia.