Catherine Zeta-Jones hoitoon mielialahäiriön takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilaissyntyinen Catherine Zeta-Jones nousi aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen elokuvien Zorron naamio ja Ansa viritetty myötä. Hiljattain Catherine Zeta-Jones paljasti kärsivänsä tyypin II kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, johon hän haki hoitoa vuonna 2011.

Nyt 43-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan kirjautuneen uudelleen hoitoon mielialahäiriönsä vuoksi. Catherine Zeta-Jonesin edustaja kertoi E! News -verkkosivustolle kyseessä olevan kuitenkin lähinnä ennakoiva toimenpide, jonka tarkoituksena on pitää huoli siitä, että tähden vointi pysyy hyvänä.

Näyttelijäkaunotar ei ole pelännyt puhua julkisuudessa sairaudestaan. Taannoin Catherine Zeta-Jones kertoi People-lehdelle kaksisuuntaisen mielialahäiriön koskettavan miljoonia, ja toivoi voivansa auttaa siitä kärsiviä ihmisiä rohkaisemalla heitä puhumaan vaivastaan.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti Douglasin sairastama kurkkusyöpä, jonka tähti sittemmin selätti rankkojen hoitotoimenpiteiden tuloksena. Näyttelijätär sai taannoin merkittävän kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.