Johnny Depp on jälleen varattu mies? Pokasi exänsä uudelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin kaurissilmäinen näyttelijäkomistus Johnny Depp nimesi omistamansa saaren rannan 26-vuotiaan ex-rakkaansa Amber Heardin mukaan. Äskettäin mies nimesi myös saarella olevan baarin saman naisen kunniaksi. Nyt pariskunnan huhutaan palanneen yhteen.

Hollywood-pariskunnan suhteen kerrottiin päättyneen alkuvuodesta yllättäen, kun Amber jätti Johnnyn toisen naisen, eli ranskalaisen mallin Marie de Villepin takia. Nyt Marie on kuitenkin historiaa. Johnny Depp ei ole luovuttanut Amberin suhteen, mistä osoituksena on useat Amberille osoitetut lemmenteot. Ero oli miehelle eittämättä enemmänkin kuin tervetullut uutinen.

Amber ja Johnny nähtiin yhdessä lauantaina Los Angelesin Echo Parkissa pidetyssä Rolling Stonesin salakonsertisssa. US Weekly -sanomalehden mukaan pariskunta näytti rakastuneilta ja he pitivät toisiaan kädestä kiinni myös keikan takahuoneeseen mennessään. Lisäksi he poistuivat kinkereistä samaa matkaa.