Michelle Rodriguez kuumana latinojulkaisun kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähti Michelle Rodriguez nähdään pian Suomen valkokankailla Fast and Furious 6 -elokuvassa. Neitokainen tähdittää toimintapätkää yhdessä Vin Dieselin, Dwayne Johnsonin ja Paul Walkerin kanssa.

Nyt 34-vuotias Michelle nähdään latinomaailmaan Cosmopolitan-lehden kannessa. Tummapiirteinen kaunotar esiintyy kuvassa vihreässä mekossa, joka tuo esille hänen rintavakonsa. Rodriguez näyttää otoksessa lumoavan naiselliselta, vaikka elokuvarooleissaan hänet on totuttu näkemään poikamaisena ilmestyksenä.

michellerodriguez30042013

Rodriguez ei ole itse myöntänyt olevansa lesbo, mutta pari vuotta sitten lukuisat mediat uutisoivat Kristianna Lokenin ja Rodriguezin seurustelevan keskenään. Loken tunnetaan lisäksi avoimen biseksuaalina. Rodriguez itse ilmoitti tuolloin olevansa pihkassa Colin Farrelliin. Rodriguez uskoo, että hänen menestyksensä salaisuus on siinä ettei hän ole suostunut esiintymään alastomana. Näyttelijän itsensä mukaan hän ei tule koskaan näyttelemään alastomana, koska hän on siihen liian ylpeä.