Pulloposti löytyi 28 vuoden jälkeen – toiselta puolelta maailmaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pullopostin saaminen on romanttinen ajatus, vaikkakin harvoin pullo pääsee perille asti – ainakaan oikealle henkilölle. Pulloposti mielletään perinteisesti satunnaisten viestien lähettämistä varten. Nyt on löydetty 28 vuotta vanha pullopostilla lähetetty rakkauskirje.

Pullo on pantu matkaan Kanadan Nova Scotiasta vuonna 1985, eli 28 vuotta sitten. Pullo löytyi Kroatian rannikolta, jonne on lähetyspaikasta matkaa pelkästään linnuntietä yli 6.000 kilometriä. Paikalliset surffarit löysivät pullopostin, ja he olivat vähällä heittää pullon pois, mutta huomasivatkin sen sisällä olleen viestin, Femail First raportoi.

Pullon viestiin oli kirjoitettu: ”Minä sanoin, että kirjottaisin sinulle. Olen aina ystäväsi. Jonathon, Nova Scotia ’85”. Kirje oli osoitettu Mary-nimiselle henkilölle, ja Jonathon oli myös kirjoittanut, että hän piti Marya upeana persoonana ja hän toivoi, että he voisivat olla kirjeenvaihtoa keskenään. Toivottavasti viesti on mennyt viimeistään nyt perille, ja Jonathon saa kaipaamansa vastauksen.