Shauna Sand meikittömänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand haastoi juuri entisen pomonsa oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta. Neito sopi työskentelevänsä juhlien suunnittelijana Sam Magid -nimiselle miehelle, mutta työsuhde päättyi seksin ehdotteluun ja kourimiseen.

Shauna vaatii miehelle paraikaa rangaistusta oikeusteitse. Nyt 41-vuotias silikonibeibe on julkaissut Instagram-profiilissaan uuden kuvan, jossa hänet nähdään tavoistaan poiketen meikittömänä. Otos tuo kuitenkin kasvoja enemmän esille julkkiskaunottaren farkkutakin alta pilkottavaa rintamusta.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.