Amanda Bynes riisui rintaliivit rohkeisiin nettikuviinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on viime aikoina erikoistunut sekoilun lisäksi rohkeiden nettikuvien julkaisussa. Tähti laittoi viimeksi Twitter-blogiinsa herutuskuvia, joissa esitteli hiuskampausta ja vähäpukeista vartaloaan.

Nyt tähti on mennyt askeleen pidemmälle ja riisunut rintaliivinsä pois kylpyhuoneen suojissa. Amanda nähdään uusimmissa kuvissaan pelkissä risoissa sukkahousuissa ja alushousuissa. Hänen pitkä vaalea hiuspehkonsa peittää sopivasti paljasta rintamusta.

– Pitkä tukka, en välitä, kirjoitti Amanda erääseen Twitter-otoksista.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.