Kohumalli: ”MM-kisoista lintsaavat kiekkotähdet pitäisi piiskata!”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio on kritisoinut muutamien suomalaisten kiekkotähtien päätöstä jättää osallistumassa jääkiekon MM-kisoihin. Hjallis Harkimon ja Juhani Tammisen kanssa samaa mieltä asiasta oleva malli ei säästellyt sanojaan Urheiluviikon haastattelussa.

– Se ei mielestäni ole ok. Maajoukkueessa pelaamista pitäisi pitää kunnia-asiana. Ne kiekkoilijat, jotka jättävät MM-kisat väliin ilman todellista syytä, pitäisi pistää riviin piiskattavaksi. Me voisimme kolmestaan – Hjallis, Tami ja minä – antaa piiskaa kaikille lintsaajille, Marianne Kallio totesi Urheiluviikolle.

Tunnetuista kiekkotähdistä kutsun kisoihin ovat saaneet myös Niko Kapanen ja Jarkko Immonen, jotka ovat molemmat kuitenkin kieltäytyneet kunniasta.