Keira Knightley menossa viikonloppuna salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Keira Knightley teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa Pirates of The Caribbean -elokuvasarjassa 17-vuotiaana teinityttönä. Näyttelijätär Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa ja pariskunnan huhutaan menevän nyt viikonloppuna naimisiin.

The Daily Mirror -sanomalehti paljasti, että Keiran ja Jamesin häät vietetään pienimuotoisen seremonian kera Ranskan Nizzassa tänä viikonloppuna. Varsinaisesta hääjuhlasta on lehden mukaan kerrottu lähipiirillekin vasta äskettäin. Lähteen mukaan juhlavieraita on kehotettu matkustamaan erikseen ja saapumaan paikalle eri aikoihin, jotta eivät herättäisi huomiota.

Keira Knightleyn uutisoitiin menneen kihloihin vuosi sitten pianistirakkaansa kanssa. Näyttelijä erosi aiemmin Rupert Friendin kanssa naisen uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Keiran vanhemmat ovat olleet naimisissa jo 40 vuotta, ja nainen pitää heitä oman liittonsa esimerkkinä.