Googlen hakutulos hämmentää: Johanna Tukiainen ykkösenä haulla ”kypsä porsas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on loistanut viime kuukausina poikkeuksellisesti poissaolollaan kohuotsikoista. Glamour-malliksi itseään kutsuva julkkisnainen on jakanut jo vuosien ajan tehokkaasti suomalaisten mielipiteitä.

Nyt Johanna Tukiainen on joutunut ilkeämielisen pilan kohteeksi. Hänen valokuvansa tulee nimittäin ensimmäiseksi hakutulokseksi, kun Googlen kuvahaussa tehdään haku sanoilla ”kypsä porsas”. Kyse ei toki ole Googlen tekemästä pilasta, vaan hakutuloksiin ja niiden järjestykseen voi lähes kuka tahansa alan asiantuntija vaikuttaa monin eri tavoin. Tällä kertaa syynä lienee kyseisen kuvan yhteyteen aikoinaan kirjoitettu kommentti: ”Porsas taitaa olla jo kypsää!”.

Kuva: Google
Kuva: Google

Tukiainen ei ole ainoa vastaavan pilan kohteeksi joutunut, sillä taannoin Google Translate -käännöspalvelussa tehtiin useita hieman vastaavanlaisia tempauksia, joiden kohteena olivat muun muassa laulaja Antti Tuisku, Turkulaiset ja presidentti Sauli Niinistö.

googletranslate_turku.png

google_girlicious.png

Kuva: Google
Kuva: Google