Huumeista narahtanut teiniäiti-Jenelle julkaisi herutuskuvansa netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans pidätettiin taannoin heroiinin hallussapidosta ja aviomies Courtland Rogersin pahoinpitelystä. Myös siippa pidätettiin Evansin pahoinpitelystä epäiltynä ja heroiinin hallussapidosta myyntitarkoituksiin.

Nyt 21-vuotias Jenelle on halunnut kääntää yleisön huomion toisaalle rikoskuvioista, ja hän poseeraa uusimmassa Twitter-kuvassaan vihreissä minibikineissä. Huumausaineet eivät ole vielä vieneet Evansilta hänen vartalonsa kauneutta, ja neito poseeraa otoksessa varsin viehkeänä.

– Rantapäivän viettoon, luojan kiitos! Kirjoitti Jenelle blogiinsa.

Jenellen sekoilut ovat aiheuttaneet muun muassa sen, että hänen äitinsä Barbara on määrätty Jace-pojan viralliseksi huoltajaksi. Jenellen lähipiirin mukaan teiniäiti pitää itseään soveliaana vanhemmaksi – kaikesta huolimatta. Hän pyrkii saamaan poikansa huoltajuuden itselleen vielä jonakin päivänä.